Pozdrav poletju

Vabimo vas na

POZDRAV POLETJU, četrtek 20. junij na otroškem igrišču v Gaju.

Več informacij  vabilo.pdf

Objavljeno v Novice

Vabilo na mednarodno razstavo cvetja, ki ne ovene

Vabimo vas na mednarodno razstavo cvetja, ki ne ovene. Razstava bo v soboto, 13. aprila in nedeljo 14. aprila od 9. do 18. ure v telovadnici OŠ Pragersko.
Uradno odprtje v soboto, 13. 4. 2019 ob 10.30.
Sodelujejo razstavljavci iz Slovenije in gostje iz Hrvaške.

Vabi vas Turistično društvo Pragersko Gaj.

Celotno  vabilo najdete tukaj.

 

Objavljeno v Novice

Razstava cvetja iz krep papirja, 24. in 25. marec 2018

Vabimo na veliko razstavo cvetja iz krep papirja, ki bo v soboto, 24. 3. (10. – 18. ure) in nedeljo, 25. 3. (9. – 17. ure). Razstava bo v telovadnici OŠ Pragersko.

Razstavljajo izdelovalke in izdelovalci iz vse Slovenije.

vabilo_tdbreza_24032018 (vabilo .pdf)

Objavljeno v Novice

Pozdrav poletju

Turistično društvo Breza ob zaključku šolskega leta, 22. junija, prireja Pozdrav poletju, dogodek namenjen predvsem otrokom in mladini. Program bo zanimiv in raznolik. Ob 17. uri se bodo pričele delavnice za najmlajše s pravljičnim kotičkom, milnimi mehurčki, športno animacijo in veliko več. Od 18.30 do 19.30 sledi druženje s posebnim gostom OMARJEM NABERJEM. Ob 21.30 pa obiskovalce čaka kino pod zvezdami in ogled slovenskega filma HIT POLETJA.

Vstopnine ni!
Palačinke gratis!

*Mlajši od 12. let naj si film ogledajo v spremstvu staršev ali skrbnikov. S seboj prinesite odeje in blazine ali stole za na tla za ogled filma.

Prisrčno vabljeni!

Objavljeno v Novice

Izlet v Ormož

Izlet v Ormož je prestavljen na prvo lepo soboto maja!!!

Vabimo vas na izlet v Ormož!

Odpravili se bomo na izlet v Ormož. Ogledali si bomo muzej v Ormožu, muzej NOB v Središču ob Dravi, obiskali oljarno, kjer si bomo ogledali proizvodnjo in opravili tudi degustacijo. Nato se bomo odpravili na kosilo na Kog, nadaljevali pa z ogledom Kurirčkove poti. Obiskali bomo tudi klet Borko na Kogu in si ogledali Gomilo. Cena izleta je 23€, ki vključuje vse stroške, prijave pa zbira g. Milan Lah (041 751 002) in ga. Milena Furek (041 328 455).

Objavljeno v Aktualno

Swedish Greys - a WordPress predloga od Nordic Themepark.